Kašpérák 2023

kašperskohorské kino

"O jarních prázdninách do kina"

Kašpérák je skřítek, který žije v našem kině a během jarních prázdnin se vždy rád podívá na dětské filmy a děti se můžou přijít podívat s ním. A jaké filmy to letos budou? 

WEBSTEROVI

8. března | 17:00


Mohlo by se zdát, že Lili Websterová je pavoučí holčička jako každá jiná. Spolu se svým starším bráchou, starostlivou maminkou, chápajícím tatínkem a čipernými prarodiči žije v kokonu nad výtahovou šachtou, chodí do školy a ráda si hraje s kamarády. Lili je ale neobyčejně zvídavá a odvážná, a tak se jí občas stane pořádný průšvih. 

Princezna zakletá v čase 2

9. března | 17:00

Mladá alchymistka Amélie získává zakázanou kouzelnou moc: dokáže částečně ovlivňovat tok času. Zneužívání nových schopností ji však rozštěpí v čase a Amélie ze současnosti se tak setkává s Amélií z minulosti, která ji od té chvíle provází na každém kroku. 

Kocour v botách: Poslední přání

10. března | 17:00

Když máte k dispozici devět životů, tak vám na tom, že tu a tam něco odskáčete, vůbec nezáleží, zvlášť když jste legendární hrdina, který se dobrovolně vrhá do těch nejbláznivějších dobrodružství. Kocour v botách právě zachránil obyvatele jednoho městečka před řáděním zuřivého obra, jenže při tom přišel o předposlední ze svých životů. Takové zjištění by zamávalo s mnohem odolnějším charakterem. Kocour se proto rozhodne pověsit boty na hřebík a žít dál v relativním bezpečí kočičího útulku jako obyčejný chlupatý mazlíček. To by ovšem nesměl mít v patách drsnou Zlatovlásku a její tři drsné medvědí parťáky.


Plakáty ke stažení zde:

Kašpérák
Websterovi ve filmu
Princezna zakletá v čase 2
Kocour v botách: Poslední přání