Čtení v pyžamu

Kašperské Hory

čtení pro děti a mládež

Současná situace nám ani v letošním roce neumožnila uskutečnění tradičního nocování s dětmi, pohádkami a zajímavým programem v rámci projektu Noc s Andersenem v ZŠ Kašperské Hory.

Tímto bychom vás rádi pozvali na čtení pro děti a mládež, které proběhne alespoň formou online.

MěKIS Kašperské Hory ve spolupráci s místním Klubem v pyžamu, ZŠ, ZuŠ a dalšími dobrovolníky připravilo pro malé i velké posluchače zajímavé čtení úryvku z knihy Deník malého poseroutky, jejímž autorem je Jeff Kinney.

O knize:

Deník malého poseroutky je americká série knih pro děti, jejichž autorem a zároveň ilustrátorem je spisovatel Jeff Kinney. První díl vyšel ve Spojených státech v roce 2007, do roku 2020 vyšlo celkem 15 dílů. Kniha vypráví o jedenáctiletém chlapci jménem Greg Heffley. Greg se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, mezi které patří i on, naráží denně na starší a silnější kluky. Jednoho dnes si začal vést deník. Svěřuje se v něm svými starostmi ve škole i v rodině. Deník mu koupila jeho matka, on jí však řekl, že nechce takový dárek, na kterém je napsáno „deník“. Ale nakonec si do něj zapisoval a deník byl najednou plný řady zajímavých dobrodružství.

Těšit se na čtení můžete v pátek 26.3. v 15:00.

Sledujte online přenos na našem Facebooku nebo na stránkách YouTube pod názvem Videopozvánky, kde najdete všechny videopozvánky do Kašperských Hor.