Soutěž s pány Andersenem a Klostermannem

Kašperské Hory

soutěž pro děti

Ještě pořád nemůžeme ven všichni společně, ale děti samy nebo společně s námi ven můžou. Co takhle se zase trochu vyvětrat a zasoutěžit si? V okolí Kašperských Hor jsme pro vás ve spolupráci s Klubem v pyžamu připravili 10 stanovišť s otázkami, které se tematicky vztahují k Noci s Andersenem.

Soutěž začne v pátek odpoledne 26.3. 2021. Trasa soutěže povede cestou na Šibeniční vrch. Budete potřebovat jen papír, tužku a dobrou náladu :) Opět u každého stanoviště jsou dva typy otázek, pro mladší a pokročilé.

Správné odpovědi si zapište, přidejte své jméno a telefonní číslo nebo adresu. Ofocený lísteček pošlete na email propagace@kasphory.cz nebo vhoďte do schránky vedle zelených vrat na radnici.

CO ZA TO? Dobrý pocit. Všechny odpovědi po skončení soutěže vylosujeme a pak předáme hlavní ceny vítězům. Proto prosíme, jestli budete chtít soutěžit i o cenu, nezapomeňte napsat své jméno, a tel. číslo nebo adresu.

Pozvánku a bližší informace o soutěži můžete sledovat na našem Facebooku nebo na stránkách YouTube pod názvem Videopozvánky, kde najdete všechny videopozvánky do Kašperských Hor.

Plakát ke stažení zde.